My Mosaic

http://laspupas.cl/how-to-write-a-personal-statement-for-nursing-school/

Това е уникален продукт, напълно ориентиран към изискванията на клиента, при който се използва патентован самозагасим нанополимер, за да се придаде дълбочина и геометрия на отпечатаното изображение. Всяко налично дигитално изображение може да бъде използвано, за да се създаде най-изумителния ефект върху стени, мебели и подове. Неговото широко приложение го прави най-атрактивният декоративен продукт на 21 век.
Самозагасващият полимер, създаден въз основа на патентована нанотехнология, е сертифициран за употреба в условия на критична среда и е в пълно съответствие с разпоредбите за безопасност на обществени места.

МАЛКА ДЕБЕЛИНА

Със своите само 2 mm дебелина My Mosaic може да бъде приложен върху всякакви повърхности, особено в случаи на обновяване – върху съществуващи плочки или друго покритие.

МАЛКО ТЕГЛО

При своите само 1,2 кг/м2 My Mosaic може да бъде приложен върху всякакви повърхности, по-специално върху гипсокартон, тавани, мебели, асансьори и всякакви други материали характеризиращи се слаба носеща способност.

ГЪВКАВОСТ

My Mosaic е гъвкав и може да се обвива около извити форми.

ВЪНШНА СРЕДА

Патентованият самозагасим нанополимер е издръжлив във външна среда и изключително износоустойчив във времето. My Mosaic може да се прилага във всяка среда: от външната страна на сградите до басейни; от санаториуми до бани и др.

My Mosaic е резултат от продължителен 40 годишен опит в най-модерното технологично развитие на материалите и изображенията; резултатът е една творческа и уникална мозайка.

Съществуващите в днешно време нови инструменти доведоха до приложението на нанотехнологиите и по този начин My Mosaic разработи полимери, характеризиращи се с изключителни технически характерирстики.

Еволюцията на цифровата обработка на изображенията даде предимство на изключителната свобода в комуникацията. Затова My Mosaic е чист израз на нашето поколение и на това, което можем да кажем чрез технология, комбинирана с изкуство.